Οροπέδιο Λασιθίου – Κασταμονίτσα

prasini
oropedio
Ημερομηνία: 2022-04-10 09:00 - 20:00

Το λεωφορείο μας μεταφέρει στο Οροπέδιο Λασιθίου. Επισκεπτόμαστε τη Μονή Βιδιανής. Ξεκινάμε την πεζοπορία μας από το Χώνο. Ανεβαίνουμε από μονοπάτι, έχοντας υπέροχη θέα το Οροπέδιο, μέχρι την τοποθεσία Τσούλη Μνήμα. Αρχίζουμε να κατηφορίζουμε ακολουθώντας το μοναδικής ομορφιάς μινωικό μονοπάτι με θέα το φράγμα του Αποσελέμη. Από συνδυασμό μονοπατιών και αγροτικών δρόμων τελειώνουμε την πεζοπορία μας στη γραφική Κασταμονίτσα.

Τα μέλη μας που επιθυμούν να προμηθευτούν στην Κασταμονίτσα το περίφημο εφτάζυμο ( ψωμί ή παξιμάδι), ζυμωμένο σε σπίτι, να περάσουν από το γραφείο του Ομίλου για να το παραγγείλουν και να το προπληρώσουν. Τιμή 6 ευρώ το κιλό..

Ώρες πορείας : 4

Βαθμός δυσκολίας: πράσινη

Επικεφαλής: Μαρία Μωραϊτάκη 

Αναχώρηση : ΚΤΕΛ Χανιώπορτας,  ώρα 9:00πμ

Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια και μπατόν

Σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού rapid test 48ωρών καθώς και αστυνομική ταυτότητα. Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 και 6986645003

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2022-04-10 09:00 - 20:00

Υποστήριξη από iCagenda