ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

prasini
Iraklio_feggari
Ημερομηνία: 2021-06-24 17:00 - 23:30

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Πάρτε ότι όμορφο έχετε μαζί σας και ελάτε να πάμε να συναντήσουμε τον ήλιο και το φεγγάρι ανάμεσα Ντία-Κρήτη.

 Αναχωρούμε με ιστιοπλοϊκά από την μαρίνα του Ηρακλείου, την Πέμπτη, 24 Ιουνίου ώρα 5μμ για την Ντία. Μετά από μία ώρα απόλαυσης θαλασσινής αύρας αποβιβαζόμαστε στο νησί,  κολυμπάμε στα πεντακάθαρα,  γαλαζοπράσινα νερά του και πεζοπορούμε προαιρετικά πάνω στο νησί. Λίγο πριν δύσει ο ήλιος επιβιβαζόμαστε στα πλοία και ανοιγόμαστε  στο πέλαγος για να λουστούμε στα χρώματα του δειλινού και να καλωσορίσουμε την πανσέληνο της φράουλας με την ανατολή της. Επιστροφή στο Ηράκλειο αργά την νύχτα.

Λόγω της πολύ περιορισμένης διαθεσιμότητας σκαφών ( δυνατότητα 24-32 άτομα, 8 ανά σκάφος)  θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής. Τα άτομα που θα συμμετέχουν θα ενημερώνονται από την επικεφαλής και θα οριστικοποιείται η συμμετοχή τους με την συμπλήρωση του αριθμού των 8 ατόμων ανά σκάφος και με την καταβολή του αντίτιμου της εκδρομής.

Ο Πεζοπορικός Όμιλος δεν φέρει καμία ευθύνη για την περίπτωση βλάβης κάποιου σκάφους και  θα επιστρέψει ολόκληρο το αντίτιμο της συμμετοχής.   

Κόστος εκδρομής 45 ευρώ

Επικεφαλής: Ελένη Πουλλά 

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα - Παρασκευή ώρα 8-10 μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 & κινητό 6974384543

Σημ. 'Oλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κάνει την προηγούμενη μέρα ( Τετάρτη, 23/6 ) rapid test, ανεξάρτητα αν έχουν εμβολιστεί πλήρως.

 

 

 

 

Οι φωτογραφίες είναι της  Μαρίας Παπαΐωάννου από την περσυνή εκδρομή του Ομίλου.

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2021-06-24 17:00 - 23:30

Υποστήριξη από iCagenda