ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

prasini
thomas
Ημερομηνία: 2018-12-01 00:00

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Τιμώντας την μνήμη της πρώην επικεφαλής του Ομίλου μας, Αλίκης Καζινιεράκη, της οποίας το μνημόσυνο είναι Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου, το ΔΣ, σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε να ενσωματώσει την πεζοπορία της Κυριακής στην Μαθητική Πεζοπορία, που θα γίνει το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου και καλεί τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν δωρεάν σε αυτή. Μη μέλη του συλλόγου μπορούν επίσης να συμμετέχουν καταβάλοντας την ετήσια εγγραφή των 5ευρώ

Περιγραφή διαδρομής

Το λεωφορείο μας μεταφέρει στη Μονή Παλιανής την οποία και επισκεπτόμαστε. Στον προαύλιο χώρο της Μονής βρίσκεται η ιερή Μυρτιά, ένα αιωνόβιο δέντρο το οποίο εορτάζει 24 Σεπτεμβρίου. Μέσα στον περιπεπλεγμένο κορμό της Αγίας Μυρτιάς, όπως λέγεται, πιστεύεται ότι είναι κρυμμένη η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Στη συνέχεια το λεωφορείο θα μας μεταφέρει στην Αγία Βαρβάρα  όπου θα πραγματοποιήσουμε πεζοπορία από την Αγία βαρβάρα μέχρι τον Άγιο Θωμά.Συνοδοιπόρος μας θα είναι ο κύριος Κωστής  Βασιλάκης, Ιστορικός - Φιλόλογος, που θα μας ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο. Θα επισκεφθούμε πατητήρια λαξευμένα σε βράχους , παλιά βυζαντινά εκκλησάκια , τάφους μέσα σε βράχους και θα απολαύσουμε τη θέα της ενδοχώρας του Ηρακλείου. Θα τελειώσουμε την πορεία μας στον υπέροχο χώρο της Παναγίας της Καρδιώτισσας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2018-12-01 00:00

Υποστήριξη από iCagenda