Κόβουμε την πίτα μας - γνωρίζουμε την πόλη μας

prasini
kopi pitas 2017
Ημερομηνία: 2017-01-15 00:00

Συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Ελευθερίας στο άγαλμα του Βενιζέλου και πεζοπορούμε κατά ομάδες πάνω στα ενετικά τείχη της πόλης του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας γίνεται ξενάγηση από επιστημονικούς συνεργάτες του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου. Συνεχίζουμε την πεζοπορία μας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και πεζοπορώντας πάνω στην ακρογιαλιά φθάνουμε στο παραλιακό κέντρο Λωτός, όπου θα υπάρχει στρωμένο τραπέζι με κρητικά εδέσματα και μουσικό συγκρότημα , αποτελούμενο από μέλη του συλλόγου μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης , λεωφορεία θα μας μεταφέρουν στο αρχικό σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας μας ( άγαλμα Βενιζέλου ).

Για την καλύτερη οργάνωση της γιορτινής εκδήλωσης του Ομίλου , θα πρέπει να περάσετε  από τα γραφεία του Ομίλου και να προνηθευτείτε ειδικό κουπόνι εισόδου , το οποίο είναι υποχρεωτικό για την είσοδό σας στο χώρο της εκδήλωσης.

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις ,ενημερώνουμε τα νέα μέλη μας ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας και στους εσωτερικούς  χώρους  της εκδήλωσης.

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2017-01-15 00:00

Υποστήριξη από iCagenda