Τζίγκουνας - Μαύρη Κεφάλα – Παλιόμαντρα - Τζίγκουνας

prasini
Tzigounas
Ημερομηνία: 2023-10-15 08:00 - 19:00

Η πεζοπορία μας θα γίνει στα άγνωστα Νότια Αστερούσια.Θα ξεκινήσει από τον Τζίγκουνα ( 50 μ.)και θα ακολουθήσουμε αγροτικό δρόμο και μονοπάτι μέχρι την κορυφή Μαύρη Κεφάλα (440 μ.). Θα κάνουμε μία στάση και θα απολαύσουμε την μοναδική  ακτογραμμή των νότιων Αστερουσίων. Θα κατηφορίσουμε από μονοπάτι με υπέροχη θέα τα νότια παράλια. Θα επισκεφθούμε  και θα κάνουμε στάση στον ναό του Αγίου Φανουρίου και θα κολυμπήσουμε στην παραλία Παλιόμαντρα. Στη συνέχεια από μονοπάτι και αγροτικό δρόμο θα επιστρέψουμε κυκλικά  στον Τζίγκουνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας.

Ώρα Αναχώρησης: 8 π.μ από ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Βαθμός Δυσκολίας : Πράσινη

Ώρες πορείας:  4

Επικεφαλής : Ειρήνη Νικολούδη

Αποσταση:8 χλ

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η χρήση αλκοόλ κατά την διάρκεια της πεζοπορίας.

 

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ  με την επίδειξη φοιτητικού η μαθητικού πάσου. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους. 

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2023-10-15 08:00 - 19:00

Υποστήριξη από iCagenda