Χερσόνησος της Κολοκύθας Πρωτομαγιά

prasini
kolokytha1
Ημερομηνία: 2023-05-01 08:00 - 19:00

Ελούντα – Μεγάλος Κριός – Άγιος Φωκάς - Ελούντα

Η πορεία μας ξεκινά από την Ελούντα, περνά από τις Αλυκές και τους ανεμόμυλους, και  συνεχίζεται παραλιακά έως ότου να αρχίζει να ανηφορίζει προς το εσωτερικό. Μετά από μία μικρή στάση για να απολαύσουμε τη θέα και να βγάλουμε φωτογραφίες, θα συνεχίσουμε την πορεία μας, για να φτάσουμε στην παραλία του Μεγάλου Κριού . Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Εκκλησάκι του Αγίου Φωκά και από παραλιακό μονοπάτι θα φτάσουμε στη γνωστή παραλία της Κολοκύθας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε το χωματόδρομο που θα μας οδηγήσει πίσω στην Ελούντα.

Θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για κολύμπι  

Βαθμός Δυσκολίας: Πράσινη

Ώρα Αναχώρησης: 8 Κτέλ Χανιόπορτας

 Ώρες Πορείας:  4

Επικεφαλής : Δ.Σ

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη και 5 ευρώ για φοιτητές/τριες & μαθητές/τριες. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους.

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή, 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588