Σαχτούρια-Βουβάλα-Μέλαμπες

mple
vouvala
Ημερομηνία: 2021-11-14 08:00 - 18:40

Σαχτούρια-Βουβάλα-Μέλαμπες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Ξεκινούμε από τα Σαχτούρια(470μ) με ήπια κλίση μέχρι το ξωκλήσι του Αφέντη Χριστού(710μ) όπου κάνουμε στάση και απολαμβάνουμε τη θέα του Ακρωτηρίου Λίθινου,των Παξιμαδιών,της Γαύδου και των όμορφων παραλιών του Νότιου Ρεθύμνου. Από το Βορρά ο Κέδρος, ο Ασιδέρωτας, ο Ψηλορείτης στέκονται μπροστά μας συνθέτοντας μια μοναδική εικόνα!!!

Συνεχίζουμε ανεβαίνοντας στη κορυφή Βουβάλα(944μ) και κάνουμε στάση για ξεκούραση. Πεζοπορούμε με ανεμπόδιστη καταπληκτική θέα για αρκετή ώρα στη κορυφογραμμή και κατεβαίνουμε στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία με τη απαραίτητη πάλι στάση.

Τελειώνουμε τη πεζοπορία μας στο χωριό Μέλαμπες(500μ) με τη πλούσια Ιστορική και καλλιτεχνική παράδοση. Εκεί θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για ξεκούραση, χαλάρωση και περιήγηση στα αξιοθέατα του χωριού, πριν τη αναχώρηση μας για Ηράκλειο.

ΩΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: 4,5

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:ΜΠΛΕ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Κλάδος Αλέξανδρος

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 8.00πμ από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια και μπατόν

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, οι συμμετέχοντες εφεξής θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού rapid test 48ωρών καθώς και αστυνομική ταυτότητα. Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στο τηλέφωνο του γραφείου 2810-344588 

 

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2021-11-14 08:00 - 18:40

Υποστήριξη από iCagenda