Με το φεγγάρι περπατώ ... Βρουχάς- Αφορεσμένος-Πλάκα

mple
aphoresmenos
Ημερομηνία: 2020-08-02 00:00 - 00:12

Στο ανεμοδαρμένο  ακρωτήρι του Αγίου Ιωάννη, εκεί που βρίσκεται ο  φάρος του Αφορεσμένου,  θα κάνουμε στάση από την πεζοπορία μας, για να απολαύσουμε την ανατολή της πανσελήνου ( πανσέληνος παρά μία μέρα)!

Με το φεγγάρι να μας φωτίζει και να αντανακλά στον κόλπο του Μιραμπέλο, το Νησί και την χερσόνησο της Κολοκύθας θα πεζοπορήσουμε σε μονοπάτι και χωματόδρομο μέχρι την Πλάκα. 

Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει από το χωριό Βρουχάς θα περάσει από χωματόδρομο, μετά από μονοπάτι, που οδηγεί στον Φάρο  και χρειάζεται σε κάποια σημεία λίγο περισσότερη προσοχή.  Με  θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!

Πριν και ίσως μετά την πεζοπορία, βουτιές στα βαθιά μπλε νερά της Πλάκας. 

Βαθμός δυσκολίας: μπλε

Ώρες πορείας 4.30

Απαραίτητα: ορειβατικά ή καλά αθλητικά παπούτσια και φακός κεφαλής

Επικεφαλής ΔΣ

Αναχώρηση ΚΤΕΛ Χανιώπορτας  - Ώρα 2μμ.

Εκτιμώμενη ώρα επιστροφής στο Ηράκλειο 11.30μμ

 

Θα κρατηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας. Απαιτούνται:

1.            Μάσκα καθόλη την διάρκεια της παραμονής μέσα στο λεωφορείο

2.            Γάντια

3.            Ατομικό αντισηπτικό

 

Σημ. Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή, 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 & κινητό 6986645003

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2020-08-02 00:00 - 00:12

Υποστήριξη από iCagenda