Μονή Αγκαράθου – Κορυφές Παντελή και Δαμιανού Σωρός – Καστέλλι

mple
agarathos
Ημερομηνία: 2023-11-26 08:00 - 20:00

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την Μονή Αγκαράθου, την οποία και θα επισκεφθούμε. Στη συνέχεια από αγροτικό δρόμο και γιδόστρατα θα αρχίσουμε να ανηφορίζουμε προς την Κορυφή Παντελή Σωρός όπου θα απολαύσουμε τη θέα των Λασιθιώτικων Ορέων , του Κρητικού Πελάγους, του Ψηλορείτη και των Αστερουσίων. Θα κινηθούμε στην κορυφογραμμή προς τα ανατολικά και θα κάνουμε στάση στην κορυφή Δαμιανού Σωρός.  Θα αρχίσουμε να κατηφορίζουμε και από αγροτικούς δρόμους θα τελειώσουμε την πεζοπορία στο Καστέλλι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.

Διασχίζοντας την Κρήτη με τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου. Διαδρομή Δ19

Ώρες πορείας : 5

Επικεφαλής: Γιάννης Γρηγοράκης

Αναχώρηση : ΚΤΕΛ Χανιώπορτας, ώρα 8:00πμ

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η χρήση αλκοόλ κατά την διάρκεια της πεζοπορίας.

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ  με την επίδειξη φοιτητικού η μαθητικού πάσου. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους.

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στο τηλέφωνο του γραφείου 2810-344588

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2023-11-26 08:00 - 20:00

Υποστήριξη από iCagenda