Πανόραμα Ανατολικών κορυφών Ψηλορείτη Σκίνακας – Κουδούνι - Γυριστή

kokkini
giristi
Ημερομηνία: 2022-06-19 07:00 - 20:00

Πανόραμα Ανατολικών κορυφών Ψηλορείτη

Σκίνακας – Κουδούνι - Γυριστή

Ξεκινάμε από το οροπέδιο της Νίδας από τον Άγιο Μάμα ( 1400 μ.) αρχικά από αγροτικό δρόμο και στη συνέχεια από γιδόστρατα και ανεβαίνουμε ελεύθερα από τη βόρεια πλευρά του Σκίνακα μέχρι την ομώνυμη κορυφή ( 1750 μ.) Ακολουθώντας νοτιοανατολική πορεία περνάμε από τη θέση Μαύρο Λακκί και φθάνουμε στην κορυφή Κουδούνι ( 1857 μ.). Συνεχίζουμε νοτιοανατολική πορεία μέχρι την κορυφή Γυριστή ( 1774 μ.) και κατεβαίνουμε από την ανατολική πλευρά της Γυριστής από γιδόστρατα μέχρι το καταφύγιο Πρίνος. Ακολουθώντας το μονοπάτι από το Φαραγγούλι και αγροτικό δρόμο τελειώνουμε την πορεία μας στις Άνω Ασίτες.

Η πεζοπορία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι εκτός μονοπατιού και απευθύνεται σε πεζοπόρους με καλή φυσική κατάσταση και εμπειρία με άνεση στην κίνηση σε βραχώδες πεδίο.

Ώρες πορείας : 9

Επικεφαλής : Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Αναχώρηση στις 7:00 από τα ΚΤΕΛ  Χανιώπορτας.

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους. 

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2022-06-19 07:00 - 20:00

Υποστήριξη από iCagenda