Στα ίχνη του μύθου των Δαναΐδων
Πέμπτη 22 -Δευτέρα 26 Αυγούστου, 2024
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024
Αγίου Πνεύματος ( Παρασκευή 21 – Παρασκευή 28 Ιουνίου)
Νότια Πίνδος
ΑΓΡΑΦΑ από το Α έως το Ω
Θεματική Ενότητα: “Βουνά χωρίς αιολικά”
Παρασκευή 2 – Πέμπτη 8 Αυγούστου

Φαράγγι Σαμαριάς
Σάββατο 7 - Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
Λευκά Όρη
Σάββατο 7 - Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
Ψηλορείτης
Σάββατο 5 – Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Βορειοδυτικός Όλυμπος
28η Οκτωβρίου ( Παρασκευή 25 – Τρίτη 29 )
Παραλιακό Ε4 Χρυσοσκαλίτισσα- Σφακιά
28η Οκτωβρίου ( Παρασκευή 25 – Τρίτη 29 )
Ζαγοροχώρια
Αγίου Μηνά (Πέμπτη 7 - Τρίτη 12)
Arrow
Arrow
Slider
 

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

polyimeri
bmakedonia
Ημερομηνία: 2024-05-06 20:00 - 2024-05-13 07:00

 Η πεζοπορική αυτή εξόρμηση διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Κορίνθου και είναι ανοικτή για συμμετοχή, μετά από ιδιαίτερη πρόσκληση συνεργασίας,  στα μέλη μας.

Μέλη του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου επιθυμούν  να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή την εξόρμηση μπορούν να επικοινωνούν με την Κα Ελένη Πουλλά ( κιν. 6974384543) η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό της ομάδας του Ομίλου μας .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ

7-5-2024 Τρίτη. Κόρινθος-Πειραιάς-Μπίτολα (Μοναστήρι): Πρωινή αναχώρηση από Κόρινθο, και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στα σύνορα Νίκης, και στη συνέχεια άφιξη στη Μπίτολα .

Περιήγηση και ξενάγηση στο αρχαιολογικό χώρο της Ηρακλειάς των Linkeston και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ψώνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

8-5-2024 Τετάρτη. Μπίτολα-Οχρίδα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το πεζοπορικό/ορειβατικό πρόγραμμα στο βουνό-Εθνικό πάρκο Πέλιστερ (διαδρομής 5-6 Ωρες). Αναχώρηση για την Οχρίδα και αφίξεις το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Σημ: Εάν δημιουργηθεί ορειβατική ομάδα με διάθεση την ανάβαση στην κορυφή Πέλιστερ, θα γίνει ξεχωριστή ομάδα, που θα κινηθεί ανεξάρτητα της υπόλοιπης ομάδας, που θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα.

9-5-2024-Πέμπτη. ?Οχρίδα-Όσιος Ναούμ: Μετά το πρωινό πεζοπορικό/ορειβατικό πρόγραμμα στο βουνό-Εθνικό πάρκο Γαλικίτσα ( διαδρομή 5-6 ωρών). Επίσκεψη/ξενάγηση στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Το απόγευμα περιήγηση και ξενάγηση στην παλιά πόλη της Οχρίδας. Προαιρετική κρουαζιέρα στη λίμνη της Οχρίδας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

10-5-2024-Παρασκευή. Οχρίδα-Βεβτσάνι-Στρούγκα: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Βεβτσάνι (κοντά στη Στρούγκα). Περιήγηση στις πηγές του τοπικού ποταμού (πάρκο ειδικής φυσικής ομορφιάς). Πεζοπορικό/ορειβατικό πρόγραμμα στο βουνό Jablanica ( διαδρομή 5-6 ώρες). Επίσκεψη το μοναστήρι της Παναγίας. Περιήγηση/ξενάγηση στην Στρούγκα και το μουσείο φυσικής ιστορίας. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στην Οχρίδα και ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. (Μπορεί να οργανώσουμε προαιρετική παραδοσιακή βραδιά με δείπνο και μουσικό-λαογραφικό πρόγραμμα σε ταβέρνα).

11-5-2024-Σάββατο. ?Οχρίδα-Μαύροβο-Σκόπια: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Εθνικό πάρκο Μαύροβο. (Εντυπωσιακή οδός διαδρομή μέσα από φαράγγια, λίμνες και βουνά). Επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη Προδρόμου (Μπιγκόρσκι μοναστήρι) και διάκριση το φαράγγι του αγρίου ποταμού Ράδικα. Διάλλειμα στη λίμνη Μαύροβο και αναχώρηση για τα Σκόπια. Επίσκεψη στο φαράγγι και την λίμνη Μάτκα κοντά στα Σκόπια. Περίπατο στο φαράγγι και ελεύθερος χρόνος. Προαιρετική βαρκάδα στην λίμνη με επίσκεψη την σπηλιά Βρέλο. Κατά προτίμηση και κωπηλασία στην λίμνη. Άφιξη στα Σκόπια το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση και ξενάγηση στο κέντρο .

Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο σε εστιατόριο. Διανυκτέρευση στό ξενοδοχείο.

12-5-2024-Κυριακή. Σκόπια-Πειραιάς-Κόρινθος: Μετά το πρωινό περιήγηση την παλιά αγορά. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη, κι αναχώρηση για Κόρινθο με ενδιάμεσες στάσεις..

Κόστος κατ’ άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο ?400+/- ευρώ.

Αναλόγως των ατόμων που θα συμμετέχουν.

Τα μέλη του Πεζοπορικού που θέλουν ομαδικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο με ΑΝΕΚ θα επιβαρυνθούν το επιπλέον  ανάλογο ποσόν. Υπάρχει η δυνατότητα ατομικής επιλογής και διαχείρισης εισιτηρίωνΗράκλειο- Πειραιάς – Ηράκλειο για όσα από τα μέλη μας το επιθυμούν.

- Επιβάρυνση για μονόκλινο +? 110 ευρώ

Στης επάνω τιμές περιλαμβάνεται:

ℹ️ 5 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (πρωινό+ δείπνο) σε ξενοδοχεία 3*/4*.

ℹ️3 ? ορειβατικές διαδρομές με οδηγό βουνού για κάθε διαδρομή.

ℹ️ της αναφερόμενες περιηγήσεις/ξεναγήσεις με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό.

ℹ️ τα έξοδα διαμονής/διατροφής/αμοιβής των οδηγών βουνού και του ξεναγού.

ℹ️ Τα έξοδα μεταφοράς, διόδια, διατροφή, και διαμονή οδηγού.

Οι εγγραφές άρχισαν, και λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

❗️Για την είσοδο στην Βόρεια Μακεδονία, απαιτείται ταυτότητα τελευταίας δεκαετίας, η διαβατήριο.

❗️Τυχόν προμήθεια τράπεζας, επιβαρύνει τον καταθέτη.

⚠️Για το υπόλοιπο ποσό (Εξόφληση) θα υπάρξει ανάρτηση εκ νέου, μαζί με ωράριο αναχώρησης κ.τ.λ.

❗️Ακύρωση συμμετοχής με επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή έως 30-4-2024.

Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στο τηλέφωνο του γραφείου 2810-344588

Για λίστα αναμονής παρακαλώ επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του Ομίλου κ.Ελένη Πουλά Κινητο :6974384543

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • από 2024-05-06 20:00 εώς 2024-05-13 07:00

Υποστήριξη από iCagenda

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας