Αστιβιδωτό – Τάπες

mple
raki
Date: 2023-11-05 08:00 - 20:00

Μια όμορφη εκδρομή στις στράτες του Καθαρού οργανώνει ο Πεζοπορικός όμιλος Ηρακλείου. Η εκδρομή μας αρχίζει από την περιοχή Αστιβιδωτό στο παλιό μονοπάτι που συνέδεε την Κριτσά με το οροπέδιο του Καθαρού με καθοδική πορεία μέσα από εναλλασσόμενα τοπία από πρίνους και κυπαρίσσια με κατάληξη στο χωριό των Ταπών. Η πορεία είναι μέτριας δυσκολίας, στο μεγαλύτερο μέρος της κατηφορική μέσα από ένα βραχώδες έδαφος και χωματόδρομους, κυρίως προς το τέλος της διαδρομής.  Στις Τάπες θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε μια ρακή στο καζάνι που οργανώνεται από τον αρχηγό. 

Ωρα αναχώρησης: 8 από το ΚΤΕΛ Χανιώπορτας.

Επικεφαλής: Αργύρης Καπανταγάκης.

Βαθμός Δυσκολίας : Μπλε

Ώρες Πορείας : 6. 

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η χρήση αλκοόλ κατά την διάρκεια της πεζοπορίας.

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ  με την επίδειξη φοιτητικού η μαθητικού πάσου. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους. 

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα Τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 

 

 

 

All Dates


  • 2023-11-05 08:00 - 20:00

Powered by iCagenda