◄ Πίσω

Ναύπλιο - Μυκήνες - Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου - Ηφαίστειο Μεθάνων - Ύδρα - Πόρος

Κατηγορίαpolyimeri
Τελευταία Ημερομηνία 23 08 2017 00:00
Εκδήλωση 18 08 2017 00:00 - 24 08 2017 00:00

Νάυπλιο - Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου  Μυκήνες  – Ηφαίστειο Μεθάνων – Ύδρα  - Πόρος

Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Αναχώρηση οπό το λιμάνι του Ηρακλείου

 

Σάββατο 19 Αυγούστου ( Πεζοπορία στην Παλαιά Επίδαυρο ,Παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου )

Αναχώρηση στις 7:30 από το λιμάνι του Πειραιά για Μυκήνες. Πραγματοποίηση παράκτιας πεζοπορίας στους γραφικούς κόλπους της Παλαιάς Επιδαύρου.Επίσκεψη στο μικρό αρχαίου θέατρο της Παλαιάς Επιδαύρου. ( Ώρες πορείας : 3 ) Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. Μετάβαση το βράδυ στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για παρακολούθηση μουσικοχορευτικής παράστασης.

 

Κυριακή 20 Αυγούστου ( Επίσκεψη στις Μυκήνες , αξιοθέατα Ναυπλίου)

Μετάβαση στις Μυκήνες. Επίσκεψη ,ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Επιστροφή στο Ναύπλιο ,περιήγηση της παλιάς πόλης . Επίσκεψη στο Παλαμήδι ,το Μπούρτζι ,την Ακροναυπλιά ,στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και μπάνιο στην περίφημη παραλία της Αρβανιτιάς.

 

Δευτέρα 21 Αυγούστου ( Πολιτιστικοί περίπατοι στον Πόρο )

Αναχωρούμε από το Ναύπλιο και περνάμε με καραβάκι από το Γαλατά  στον Πόρο. Γύρος του νησιού με το λεωφορείο. Προαιρετική βαρκάδα και μπάνιο. Πεζοπορία στο φάρο ( ώρες πορείας 1) ή γύρω από τη Χώρα ( ώρες πορείας 3 ). Προαιρετική επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο , το περίφημο ρολόι του Πόρου και βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Μπάνιο στην παραλία του Έρωτα ή στην παραλία του ρώσικου ναυστάθμου.Τακτοποίηση διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στα Μέθανα.

 

 

Τρίτη 22 Αυγούστου ( Πολιτιστικοί περίπατοι στην Ύδρα )

Με καραβάκι περνάμε στο νησί της Ύδρας .Πολιτισμικοί περίπατοι στα γραφικά σοκάκια της Ύδρας ,επίσκεψη στο Μουσείο.Κυκλική πεζοπορία στην ψηλότερη κορυφή της Ύδρας. Ώρες πορείας 3 ή 5. Επιστροφή και διανυκτέρευση στα Μέθανα.

 

Τετάρτη 23 Αυγούστου (Ηφαίστειο Μεθάνων )

Πεζοπορία στο ηφαίστειο των Μεθάνων.Προαιρετικό  γεύμα σε μαγαζί στην Καμένη Χώρα . Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά.

 

Πέμπτη 24 Αυγούστου ( Ηράκλειο )

Άφιξη στις 6:30 στο λιμάνι του Πειραιά.

Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών  και στους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους είναι προαιρετική.

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • από 18 08 2017 εώς 24 08 2017