◄ Πίσω

Ο δρόμος του νερού στο ανάκτορο της Κνωσού

Κατηγορίαpaidiki
Ημερομηνία 18 11 2017 00:00

" ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ"

Ο Πεζοπορικός Όμιλος συνεχίζει το μαθητικό του πρόγραμμα για; το 2017. Το μαθητικό πρόγραμμα είναι θεματικό και έχει τίτλο ¨Ο δρόμος του νερού από τα μινωικά χρόνια μέχρι σήμερα".

Για το σκοπό αυτό διαθέτει δωρεάν λεωφορεία για τους μαθητές , τους εκπαιδευτικούς τους και τους συνοδούς τους για την πεζοπορία - ξενάγηση στο μινωικό ανάκτορο της Κνωσού.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την Καλιθέα αρχικά από αγροτικό δρόμο και στη συνέχεια  σε μια κορυφογραμμή με θέα τον κόλπο του Ηρακλείου , τη Ντία , το Στρούμπουλα , το Γιούχτα και στο βάθος τον Ψηλορείτη. Θα κατέβουμε ομαλά μέχρι το χωριό της Κνωσού και θα μπούμε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Η επίσκεψη και ξενάγηση στο μινωικό ανάκτορο της Κνωσού είναι θεματική. Η περιήγηση θα  εξελιχθεί στους χώρους εκείνους στους οποίους είναι ορατά όσα έχουν διασωθεί , έχουν αποκαλυφθεί ή έχουν μερικώς συμπληρωθεί , από τα αυθεντικά μινωικά τμήματα των δικτύων που αναφέρονται στον τίτλο. Η ξενάγηση θα γίνει από την κυρία Αθηνά Σφακάκη , Ξεναγό - Συγγραφέα.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και δείτε τον καιρό

 

 

 

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 18 11 2017 00:00